NEZAPAMĆENI NAPAD

EPILOG MAKLJAŽE U KB DUBRAVA Zaposlenik hitnog prijema završio na operaciji, tukli su ga četvorica huligana, čak i mladić koji je zatražio pomoć!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.03.2018. u 12:41

Zagreb, 110218.
KB Dubrava.
Povodom Svjetskog dana bolesnika ministar zdravstva Milan Kujundzic nazocio misi u kapelici KB Dubrava i obisao pacijente.
Na fotografiji: KB Dubrava.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Arhivska fotografija

Četvoricu mladića, uključujući i pacijenta, koji su u nedjelju napali zaposlenika hitnog prijema Kliničke bolnice Dubrava, policija će kazneno prijaviti zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i sudjelovanja u tučnjavi.

Zagrebačka policija objavila je u ponedjeljak na svojim internetskim stranicama da će osumnjičenici nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku.

U napadu su sudjelovala četvorica u dobi od 21 do 26 godina, koji su u nedjelju oko 10,25 sati u hitnoj kirurškoj ambulanti teško ozlijedili 48-godišnjeg zaposlenika hitnog prijema bolnice.

Oni su, po pisanju medija, došli tražiti pomoć jer je jedan od njih trpio snažne bolove, a teško su ozlijedili administrativnog zaposlenika hitnog prijema koji im je rekao da moraju pričekati red.

Policija je prvo privela trojicu napadača, zatim i četvrtog koji je tražio liječničku pomoć, a također je sudjelovao u napadu. Zasad nema podataka da je netko od njih bio pijan.

Zaposlenik kojem je teško ozlijeđena glava po ranijim je podacima operiran i u dobrom je stanju. U bolnici očekuju da će potpuno fizički ozdraviti, dok je za psihičke posljedice prerano govoriti.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo