KAOS

FILMSKA POTJERA U KARLOVCU, POLICIJA PUCALA ZA BJEGUNCIMA U VOŽNJI Vozač se odbio zaustaviti, policajce pokušao izgurati s ceste...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.01.2019. u 22:34

Kosovo kod Knina, 270215.
Oko 18 sati doslo je prometne nesrece u kojoj tertni vlak na pruznom prijelazu kod tvornice Knauf udario u kamion sleper.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / CROPIX

Filmska potjera odigravala se u četvrtak u večernjim satima na ulicama Karlovca. Naime, oko 19.20 sati karlovačka krim policija pokušala je zaustaviti osobni automobil, ali kako se vozač odbijao zaustaviti za njim je pokrenuta potjera, piše tportal.

Policija je upalila sirene, ali vozač se, navodi policija u priopćenju, odbijao zaustaviti vozilo i pokušao s ceste izgurati službeno vozilo zbog čega je policijski službenik uporabio vatreno oružje.

Policajac je pucao u gume na bjegunčevu automobilu. Jesu li gume pogođene policija ne navodi, međutim dodala je da je automobil zaustavljen i da ozlijeđenih nije bilo.

Ispostavilo se da su u autu bile dvije osobe, stari policijski znaci zbog počinjenja više kaznenih djela koji su privedeni na krim istraživanje.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo