STOJA MUČAJI

FOTO: AFERA RIBAR Šeficu zadarske Porezne iz Remetinca odvezli na otok Rivanj, pretresli su joj vikendicu

Zadar, 041214.Uskokova istraga u slucaju Ribar u kojoj su uhiceni Reno Sinovcic te bivsi i sadasnji direktor NK Zadra i djelatnici porezne uprave Zadar, nastavljena je na zadarskom podrucju. Istrazitelji PNUSKOK-a pretrazila je vikend kucu uhicene sefice zadarske Porezne uprave, Stoje Mucaji na otoku Rivnju. Mucaji je u pratnji istrazitelja i odvjetnika Milana Petricica prevezena do otoka.Na fotografiji: Stoja Mucaji, sefica zadarske Porezne uprave.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Miskovic / CROPIX

U pratnji istražitelja i odvjetnika Stoja Mučaji, pročelnica Porezne uprave u Zadru, danas poslijepodne brodom je prevezna na otok Rivanj gdje su djelatnici PNUSKOK-a pretraživali njezinu vikendicu, piše Zadarski.hr.

Pretražne radnje trajale su oko sat vremena nakon čega je Mučaji vraćena u Zadar te kasnije prepraćena u istražni zatvor Remetinac gdje joj je, zajedno sa ostalih sedmoro osumnjičenih u slučaju "Ribar", među kojima su još četvero poreznika te Reno Sinovčić, Novica Erlić i Dalibor Zebić, određen pritvor od mjesec dana.

Uvjerena u svoju nevinost, Mučaji je odbila jamčevinu, a na zadarskoj rivi u pratnji istražitelja samo je kratko mahnula novinarima i doviknula "Drž'te se dečki!". Već ranije pretresen joj je stan i zapečaćen automobil koji koristi, piše Zadarski.hr .

FOTOGALERIJA: Stoja Mučaji je u pratnji istražitelja i odvjetnika Milana Petričića prevezena do otoka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:06