SUDAR AUTA I KAMIONA

FOTO Brezovica: U stravičnoj nesreći na državnoj cesti poginule dvije osobe

Unesrećene su iz uništenog vozila morali izvlačiti vatrogasci
 Mate Piškor/Cropix

SISAK - Dvije su osobe poginule u teškoj prometnoj nesreći, stravičnom sudaru teškog kamiona punog kamena i Renaulta Kangoo, u utorak, 15. ožujka oko devet sati, na državnoj cesti Sisak-Popovača, u šumi Brezovica.

Do nesreće je došlo kada je vozilo Renault Kangoo, sisačkih registarskih oznaka, vlasništvo sisačke tvrtke Sunprotect, u kojem su bili Robert Gerin (39) i Nevenka Puđa Kasaić (31) iz neutvrđenih razloga u blagom desnom zavoju, krećući se u smjeru Popovače, prešlo na lijevi prometni trak, kojim je nailazio teški kamion slavonskobrodskih registarskih oznaka.

U direktnom sudaru, poginuli su vozač i putnica u Renaultu, dok je vozaču kamiona pružena pomoć u sisačkoj bolnici. Od siline udara, Renault Kangoo je završio na krovu u grabi, potpuno uništenog prednjeg kraja i putničkog dijela vozila, dok je kamion završio također u grabi, na drugoj strani ceste.

Unesrećene su iz uništenog vozila morali izvlačiti sisački vatrogasci, a promet je na cesti Popovača - Sisak za sva vozila bio zatvoren do 11 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:14