PROŠAO KROZ CRVENO

FOTO Dražen Ladić se Mercedesom zabio u auto s pet mladića: jedan se bori za život

Zagreb, 050910.Teska prometna nesreca na krizanju Klaiceve i Kaciceve u kojoj su sudjelovali automobili marke Mercedes i Renault.Vozac koji je upravljao Mercedesom je Drazen Ladic.Na slici: Policijski ocevid prometne nesrece.Foto: Bernard Covic / Cropix
 Bernard Covic / CROPIX

Teška prometna nesreća dogodila se u noći sa subote na nedjelju na križanju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu. Prilikom sudara dva osobna automobila ozlijeđeno je pet ljudi, troje teško.

Sudarili su se automobili marke Mercedes i Renault, a vozač Mercedesa bio je poznati hrvatski golman i izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Dražen Ladić, koji nije ozlijeđen.

On se noćas vraćao iz Srbije. Svojim Mercedesom E klase vozio je Kačićevom ulicom. Skretao je u Klaićevu i zabio se u Renault Clio, zadarskih tablica, kojim je upravljao M.G. (20).

Neslužbeno saznajemo da je prošao raskrižjem dok je bilo crveno svjetlo na semaforu.

Renault je tada odletio u ogradu kafića 'Ciglana', te je udario u tri parkirana automobila. Potom se prevrnuo na bok i vratio na kotače.

U automobilu su se nalazili D.G. (19) koji je samo lakše ozlijeđen. A.M.M. (18) ima teške ozlijede, kao i 16 i 17-godišnjak. Potonji se bori za život.

Ozlijeđeni su odmah prebačeni u KBC Zagreb, KB Sestara Milosrdnica te u Traumatološku bolnicu.

Ni Dražen Ladić ni M.G. (20) nisu bili pod utjecajem alkohola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:16