TRAGEDIJA

FOTO: DROGIRANI NASILNIK POKOSIO PJEŠAKA DOK JE ŠETAO PSA Neregistriranim autom i bez vozačke pregazio slučajnog prolaznika i na mjestu ga usmrtio

Mjesto nesreće u Krvavcu
 Denis Jerkovic / HANZA MEDIA

U petak kasno navečer u naselju Krvavac, općina Kula Norinska, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak Mario Gnječ (42), piše Dubrovački vjesnik.

Na njega je, dok je šetao psa pomoćnom cestom između Kule Norinske i Krvavca, iz još neutvrđenih razloga naletio automobil.

Od zadobivenih ozljeda Gnječ je preminuo na mjestu nesreće. Automobilom je upravljao mladić (25), također iz naselja Krvavac, koji je zbog svog nasilnog ponašanja otprije poznat policiji.

Navodno je vozilom upravljao pod utjecajem opijata, nije imao vozačku dozvolu, a i automobil nije bio registriran. Očevid na mjestu nesreće obavili su djelatnici policijske postaje Metković.

Krvavac, 150417.
Nesreca u mjestu Krvavac u kojoj je smrtno stradao pjesak.
Automobil je pregazio pjesaka dok je setao sa psom.
Na fotografiji: Mjestani Krvavca potreseni tragicnim dogadajem obilaze mijesto nesrece.
Foto: Denis Jerkovic / CROPIX
Denis Jerkovic / HANZA MEDIA

Krvavac, 150417.
Nesreca u mjestu Krvavac u kojoj je smrtno stradao pjesak.
Automobil je pregazio pjesaka dok je setao sa psom.
Na fotografiji: Svijece na mijestu nesrece.
Foto: Denis Jerkovic / CROPIX
Denis Jerkovic / HANZA MEDIA

Tepljuh: Mladić autom usmrtio 85-godišnjaka pa pobjegao

U prometnoj nesreći koja se na Veliku subotu 15-ak minuta iza podneva dogodila u mjestu Tepljuh na državnoj cesti Drniš-Knin, smrtno je stradao 85-godišnji muškarac iz Tepljuha.

Nesretnog starca na cesti je pokosio i na mjestu ubio automobil Renault Clio šibenskih registracija kojim je upravljao 23-godišnji mladić.

Nakon što je naletio na 85-godišnjaka, mladić je pobjegao s mjesta nesreće. No, samo dvadesetak minuta kasnije djelatnici prometne policije uhitili su odbjeglog vozača u susjednom mjestu Čenići, a nakon što su očevidom na njegovom automobilu utvrdili oštećenja nastala prilikom udara u nesretnog vremešnog čovjeka. (Ante Talijaš)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 13:21