UBOJSTVO I POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA

FOTO: HOROR U CENTRU KARLOVCA Rastrojeni muž ubio ženu pa pokušao ubiti sebe, izazvao eksploziju plina i raznio pola zgrade

 CROPIX

Jedna je osoba poginula, a druga je ozlijeđena u utorak oko 14 sati u eksploziji plinske boce u stanu na Strossmayerovom trgu u karlovačkoj staroj gradskoj jezgri.

Vatrogasci su nakon ulaska u stan vidjeli zastrašujući prizor - sjekiru u glavi žene. Poslije se muškarac pokušao ubiti plinom, ali to mu nije pošlo za rukom, pa je završio s teškim ozljedama u bolnici.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca potvrdio je da su po dojavi o eksploziji plina izašli na teren s četiri vozila i 16 vatrogasaca. - Požar je lokaliziran, radimo na raščišćavanju požarišta - rekao nam je Miroslav Rade.

Potvrdu informacije da je žena čije je mrtvo tijelo pronađeno na požarištu ubijena, dobili smo iz još jednog izvora. Usmrćena je brutalno - udarcem sjekire u glavu. Radi se o Dani Bajac staroj 64 godine, a teško ozlijeđeni muškarac je njezin suprug Ivica Bajac (51).

Kako se doznaje, ubojica i žrtva su bili bračni par. Napadač je psihički bolesnik koji je već pokušavao počiniti samoubojstvo. Poznato je i da su živjeli kao zaštićeni najmoprimci. On je zadobio teške opekline gornjeg dijela tijela. Posve je izvjesno da je nakon ubojstva on pokušao samoubojstvo eksplozijom plinske boce.

Vatrogasci su intervenirali u rekordno kratkom roku, budući da im je sjedište stotinjak metara od mjesta tragedije.

Štefica Bradač, vlasnica susjednog stana, izjavila je kako je njezin stan u eksploziji potpuno uništen, kao i još tri stana, dok je peti oštećen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:58