NEMA OZLIJEĐENIH

FOTO Hrastovljani: Više od 200 vatrogasaca gasilo pogon pilane, požar konačno lokaliziran

 Željko Hajdinjak / CROPIX

NOVO 17:49 - Požar koji je noćas buknuo u pilani u Hrastovljanu, u blizini Ludbrega, rano popodne stavljen je pod nadzor.

Desetak sati gasilo ga je više od 200 vatrogasaca, a iako još ima žarišta, nema opasnosti za okolinu, doznaje se od glasnogovornika varaždinske policije Igora Planinca.

U požaru su potpuno izgorjeli skladište, pogon i poslovne prostorije pilane, a oštećeni su i silosi i strojevi te nekoliko automobila u krugu pogona. Ozlijeđenih nije bilo.

Uzrok požara još nije poznat.

VARAŽDIN - Oko 2 sata u noći buknuo je požar na prostoru pilane u Hrastovljanu kraj Ludbrega. Sa vatrenom stihijom tijekom noći borilo se više od 200 vatrogasaca no požar još nije ugašen!

Požar je buknuo oko 2 sata u noći u skladišnom prostoru pilane te se počeo nezaustavljivo širiti. Više od 200 vatrogasaca iz 8 dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okolice te profesionalci iz Javne vatrogasne postrojbe iz Varaždina cijelu su se noć borili sa vatrenom stihijom no požar još uvijek nisu uspjeli ugasiti.

Srećom, ni jedan vatrogasac prilikom gašenja požara nije ozlijeđen. Nakon što požar bude ugašen, bit će proveden očevid nakon kojeg će biti utvrđen uzrok nastanka požara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:59