POLICIJA TREBA POMOĆ

FOTO: IMAJU LI OVI MLADIĆI INFORMACIJE O EKSPLOZIJI U 'TKALČI'? Nakon utakmice Hrvatske na SP-u, teško je ozlijeđen 20-godišnjak!

 
Policija traži dvojicu mlađih muškaraca (lijevi i desni). Vjeruje se da imaju informacije o događajima 7. srpnja kad je u Tkalčićevoj ulici teško ozlijeđen 20-godišnjak
 ZG policija

Policija moli pomoć građana u potrazi za mladićima za koje vjeruju da raspolažu saznanjima o događajima koji su se zbili 7. srpnja oko 23.30 u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, a u kojima je teško ozlijeđen 20-godišnjak.

Tada je neposredno nakon završetka utakmice u kojoj je Hrvatska nastupala na Svjetskom prvenstvu Zagreb, očekivano, bio prepun navijača koji su gledali utakmicu, među ostalim u Tkalčićevoj ulici, popularno 'Tkalči'

U Tkalčićevoj je, ispred kućnog broja 84, prije ponoći eksplodiralo pirotehničko sredstvo čije su krhotine teško ozlijedile 20-godišnjaka kojem je liječnička pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice. Krivci za eksploziju su dvojica nepoznatih počinitelja koji su time počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sad su iz policije poslali opise i fotografije mlađih muškaraca koji bi mogli imati informacije o tome što se tu noć događalo.

Prvi nepoznati muškarac je visine 180-185 cm, starosti oko 30 godina, srednje atletske građe, ćelav, s bradom dužine oko 1 cm, a u vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u svijetlosmeđe kratke hlače s bijelim uzdužnim prugama, plavu majicu kratkih rukava dok je na nogama imao crne tenisice.

ZG policija

ZG policija

Drugi nepoznati muškarac je visine oko 175-180 cm, starosti od 25 do 30 godina, atletske tjelesne građe, kraće smeđe kose, dok je u vrijeme nastanka fotografije bio odjeven u svijetlosive kratke hlače s crnim uzdužnim prugama, bijelu majicu dugih rukava, a na nogama je imao crne tenisice s bijelom potplatom.

ZG policija

ZG policija

- Molimo građane da, ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Unaprijed vam zahvaljujemo na suradnji - poručili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:47