SRAMOTA

FOTO: INCIDENT U ZADRU Porazbijali restoran, urinirali, gađali konobare čašama i vrijeđali ih na nacionalnoj osnovi!

 
 Facebook

U restoranu Butler grill na Jazinama dvojica su muškaraca jutros napravila incident za vrijeme kojega su porazbijali dio lokala, urinirali među gostima, bacali sjedalice, gađali konobare te vrijeđali zaposlenike lokala na nacionalnoj osnovi, javlja Zadarski.hr.

Na službenim stranicama Butler grila, koji je nedavno otvoren na mjestu nekadašnjeg Posh puba, sami vlasnici izvijestili su o tome što se rano jutros dogodilo.

- Dragi svi, zbog vandalskog napada dvojice naših sugrađana danas smo, zbog policijskog očevida, zatvoreni do 15h.

Napadači su porazbijali pola lokala stoga ćemo štetu nastojati sanirati čim prije kako bismo bili spremni dočekati vas u dostojnom ambijentu.

Vrijeđanje naših zaposlenika na nacionalnoj osnovi nećemo i ne smijemo tolerirati, vrijeđanje vlasnika lokala, inače Splićanina, jer se drznuo pokrenuti posao u “njihovom gradu” je najniži oblik primitivizma i necivilizacije i protiv ovakvih stvari ćemo se boriti svim svojim sredstvima i mogućnostima.

Uriniranje po restoranu ispred mahom stranih gostiju, bacanje stolica i gađanje konobara čašama zbilja nije slika koju želimo poslati turistima koji su naš grad, u najboljoj namjeri, došli posjetiti - napisali su na svom profilu iz Butlera grilla.

U PU Zadarskoj kažu kako su njihovi službenici po zaprimanju dojave izašli na teren te ih zatekli u razbijanju inventara restorana.

Obojica muškaraca su privedena i trenutno je u tijeku krim istraživanje koje bi trebalo rasvijetliti sve okolnosti ovog događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:46