APEL

FOTO: KARLOVAČKA POLICIJA U LOVU NA BANDU KRADLJIVICA PAMPERSOVIH PELENA ZATRAŽILA POMOĆ JAVNOSTI 'Ako ih prepoznajete, javite nam u najbližu postaju'

 
 PU karlovačka

- Prepoznajete li osobe s fotografija? Ukoliko imate korisne informacije o osobama, javite nam u najbližu policijsku postaju, na telefon 192 ili putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - apel je koji je u srijedu odaslala PU karlovačka u potrazi za kradljivicama pelena.

Riječ je o ženama koje su 14. veljače ove godine u Ulici B. Frankopana u Ogulinu oko 19 sati ukrale razne kozmetičke proizvode. No, tog dana se nisu zaustavile već su odradile u istoj trgovini još tri identična lopovluka.

Prema opisu koji je dala policija, jedna žena je u vrijeme krađe imala svijetlu kosu zavezanu u rep, nosila je crnu zimsku jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavici te je u ruci nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu.

Druga kraljivica s paketom pelena u ruci je također imala svijetlu kosu u repu, na sebi je imala crnu majicu i crnu zimsku jaknu, a na nogama sive tajice

Treća, pak, gošća trgovine je imala crnu kosu u repu, nosila je crnu žensku zimsku jaknu a u ruci, naravno, paket Pampersovih pelena.

PU karlovačka
PU karlovačka
PU karlovačka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:31