TEŠKA PROMETNA NA IZLAZU IZ OSIJEKA

FOTO: LIJEČNICI SE BORE ZA ŽIVOT VOZAČICE (49) Pretjecala kamion pa da bi izbjegla sudar naglo skrenula. Nakon što je sletjela spašavali je vatrogasci

 
 JPVP OSIJEK

Liječnici se bore za život 49-godišnje vozačice koja je teško stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 20.40 sati na osječkoj južnoj obilaznici, na izlazu iz Osijeka prema Vukovaru, piše Glas Slavonije.

- Vozačica je pretjecala kamion s prikolicom, srpskih registracija, i da bi izbjegla udar u nailazeći teretni automobil, naglo je skrenula udesno, pri čemu je stražnjim desnim bočnim dijelom automobila udarila u kamion koji je obilazila. Potom je vozilom sletjela s kolnika na bankinu, udarila u stupić i sletjela u odvodni kanal. U nesreći je vozačica zadobila teške ozljede opasne za život – kaže Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

S obzirom na to da je vozačica ostala zaglavljena ispod svog automobila u pomoć su, u 20.45 sati, pozvani osječki profesionalni vatrogasci.

- Dolaskom na mjesto intervencijeu 20.51 sati zatekli smo osobni automobil koji je sletio s prometnice ispod kojeg se nalazila ozlijeđena vozačica. Spomoću specijalnog alata pomaknuli smo vozilo kako bismo vozačicu oslobodili ispod prevrnutog automobila te tako omogućili djelatnicima Hitne medicinske pomoći pristup i zbrinjavanje ozlijeđene osobe – doznaje Glas Slavonije iz Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek. U spašavanju vozačice sudjelovalo je sedam vatrogasaca koji su na intrvenciju odjurili dvama vozilima.

dav
JPVP OSIJEK

mde
JPVP OSIJEK

dav
JPVP OSIJEK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:55