TEŠKA PROMETNA NA IZLAZU IZ OSIJEKA

FOTO: LIJEČNICI SE BORE ZA ŽIVOT VOZAČICE (49) Pretjecala kamion pa da bi izbjegla sudar naglo skrenula. Nakon što je sletjela spašavali je vatrogasci

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.06.2018. u 17:30

JPVP OSIJEK

 

Liječnici se bore za život 49-godišnje vozačice koja je teško stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 20.40 sati na osječkoj južnoj obilaznici, na izlazu iz Osijeka prema Vukovaru, piše Glas Slavonije.

- Vozačica je pretjecala kamion s prikolicom, srpskih registracija, i da bi izbjegla udar u nailazeći teretni automobil, naglo je skrenula udesno, pri čemu je stražnjim desnim bočnim dijelom automobila udarila u kamion koji je obilazila. Potom je vozilom sletjela s kolnika na bankinu, udarila u stupić i sletjela u odvodni kanal. U nesreći je vozačica zadobila teške ozljede opasne za život – kaže Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

S obzirom na to da je vozačica ostala zaglavljena ispod svog automobila u pomoć su, u 20.45 sati, pozvani osječki profesionalni vatrogasci.

- Dolaskom na mjesto intervencijeu 20.51 sati zatekli smo osobni automobil koji je sletio s prometnice ispod kojeg se nalazila ozlijeđena vozačica. Spomoću specijalnog alata pomaknuli smo vozilo kako bismo vozačicu oslobodili ispod prevrnutog automobila te tako omogućili djelatnicima Hitne medicinske pomoći pristup i zbrinjavanje ozlijeđene osobe – doznaje Glas Slavonije iz Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek. U spašavanju vozačice sudjelovalo je sedam vatrogasaca koji su na intrvenciju odjurili dvama vozilima.

dav
JPVP OSIJEK

mde
JPVP OSIJEK

dav
JPVP OSIJEK
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo