STRAVA KOD POŽEGE

FOTO: MLADIĆ KOMBIJEM SLETIO U JARAK, ZABIO SE U MOST PA ODLETIO NATRAG NA CESTU Udarac je bio toliko snažan da je motor ispao

 
 Požega.eu

U nedjelju oko pet sati ujutro došlo je do prometne nesreće u Alilovcima pokraj Požege, u kojoj je teško ozlijeđen 27-godišnji vozač kombija požeških registarskih oznaka.

Kako neslužbeno doznaje Požega.eu, 27-godišnji vozač kombija s područja općine Kaptol kretao se iz pravca Kaptola prema Požegi, a u mjestu Alilovci izlaskom iz blagog zavoja izgubio je nadzor nad vozilom, zaplesao na cesti, sletio u putni kanal i udario u most.

Od siline udarca kombi je ponovno završio na cesti na kojoj se okretao i ponovno završio u putnom kanalu. Udarac kombija u most je bio toliko jak da je ispao motor iz vozila.

- Čula sam jak udarac u snu. Mislila sam da sanjam. Kad sam čula i vatrogasne sirene izašla sam van i imala što vidjeti. Vozača kombija koji je izudaran sa svih strana odvezli su u bolnicu. To stvarno nema smisla kako se na ovom dijelu ceste kroz naše selo vozi. Imam osjećaj da nekad lete vozilom iznad ceste. Tome se treba stati na kraj. Prošle je godine u desetom mjesecu ovdje pred svojom kućom poginula naša susjeda. Što mislite da je taj vozač kombija udario u rasvjetni stup koji je za dlaku izbjegao. Pa na mjestu bi ostao mrtav - pomalo uznemirena prepričala je događaj jedna mještanka Alilovaca.

Također se doznaje da je vozač kombija nakon prometne nesreće izašao iz vozila i pokušao "nekamo" otići. Nije mogao daleko zbog zadobivenih ozljeda.

Za Požega.eu je potvrđeno da je vozaču puklo nekoliko rebara. Koje je još zadobio sve ozljede bit će poznato nakon specijalističkog pregleda u požeškoj bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:33