IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

FOTO: MRTAV PIJAN I BEZ VOZAČKE DOZVOLE Mladić sa 3,8 promila s ceste izgurao majku i dvoje djece, jadna žena da bi izbjegla sudar zabila se u stablo

Pijanom vozaču život je spasila žurna intervencija đurđevačke ekipe Hitne pomoći.
 podravski.hr

Teška nesreća dogodila se danas oko 16.15 sati na cesti između Đurđevca i Grkina. U sudaru Forda i Opela četiri su osobe ozlijeđene, među kojima je i dvoje djece. Radi se o majci (34) i njezino dvoje djece od šest i trinaest godina, a za Podravski je potvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Vozač automobila koji je skrivio nesreću je lakše ozlijeđen, radi se o 23-godišnjaku, a utvrđeno je da je vozio toliko pijan, da je Hitna služba na kraju spašavala njegov život.

Sve je moglo završiti velikom tragedijom da nije bilo pravovremene intervencije đurđevačke ekipe Hitne pomoći. Zbog previše alkohola u organizmu u jednom trenutku se onesvijestio, pa i prestao disati. Bio je u stanju blizu onog koje liječnici nazivaju alkoholnom komom.

Uspjeli su ga intubirati i pročistiti mu dišne putove te ga transportirati u koprivničku Opću bolnicu na daljnju obradu.

U bolnici je, kako doznaje Podravski, uspio puhati u alkotest u nazočnosti policijskih djelatnika. Aparat je pokazao koncentraciju alkohola u krvi od čak 3,79 promila.

podravski.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:59