SUVOZAČ OZLIJEĐEN

FOTO: NOVA STRAŠNA SMRT NA CESTIMladić (26) se motociklom zabio uogradu pa je odbačen ravno u stup

Motociklist se zbog prebrze vožnje zanio ulijevo, odmah nakon udesa je umro na licu mjesta
 Željko Hajdinjak/Cropix

U mjestu Trnovec pored Varaždina u nedjelju oko 4 ujutro došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.

Vozač motocikla (26) upravljao je motociklom desnom stranom kolnika iz smjera Bartolovca u smjeru Varaždina, gdje je u izlasku iz desnog zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja, stanju kolnika i uvjetima prometovanja izgubio nadzor nad upravljačem te je sletio motociklom u lijevo na bankinu i dijelom udario u betonsko metalnu ogradu, a dijelom u drveni stup javne rasvjete.

Prema informacijama iz PU varaždinske, vozač motocikla je zadobio ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo, dok je 20-godišnji suputnik na motociklu zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Smrt stradalog je konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Očevidu prometne nesreće je prisustvovao dežurni državni odvjetnik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu, koji je ujedno vodio očevid.

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

Zbog prometne nesreće navedena dionica ceste je bila zatvorena u vremenu od 4.14 do 6.30 sati, a promet se odvijao okolnim putem.

Ovo je treća smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2015. godini.

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:56