KRŠ I LOM

FOTO: NOVA STRAVIČNA NESREĆA U ZAGREBU Skrivio nesreću, vozio u suprotnom smjeru, frontalno se zabio u drugi auto, izašao iz vozila i počeo bježati!

OBJAVLJENO:
 • 10.09.2018. u 13:20

 • Damir Krajač / Hanza Media

   

  U zagrebačkim Gajnicama se stravična dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, pri čemu je teško ozlijeđen vozač automobila koji je završio na krovu. Prebačen je u teškom stanju u bolnicu Sestara milosrdnica.

  Prema izjavama očevidaca, automobil Opel Astra bosanskohercegovačkih registarskih oznaka najprije je kod Centra Ivan Vučetić skrivio prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo još jedno vozilo. Potom je nastavio voziti u suprotnom smjeru, kršeći prometna pravila, te se na raskrižju Aleje Bologne i ulice Medpotoki sudario s automobilom koji se regularno uključivao na glavnu prometnicu. Vozač Opela Astre potom je izašao iz automobila i krenuo bježati.

  Automobil u kojega se zabio uništen je i zapalio se, a vozač je u teškom stanju.

  Jedan od sudionika nesreća, kao kolateralna žrtva, je i vozilo Ubera. On se kretao krajnjom lijevom trakom u smjeru zapada kada je u njegov bočni lijevio dio naletjelo goruće vozilo koje se zaustavilo na travnatom dijelu i okrenulo na krov.

  Policija još uvijelk utvrđuje točne okolnosti nesreće, koje će biti poznate nakon očevida.

   

  Hajdi Karakarš Jakubin

  Hajdi Karakaš Jakubin

   

  Izdvajamo