NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ

FOTO: POLICIJA RAZOTKRILA KUĆOKRADICE! Evo tko je gospodinu iz mjesta pored Koprivnice razmontirao i ukrao gotovo cijelu kuću

 
 Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Policija je u srijedu razriješila nesvakidašnju krađu kuće u Peterancu kod Koprivnice, koja je prijavljena u nedjelju kad je vlasnik imanja u Gupčevoj ulici prijavio da mu je netko 'maznuo' gotovo cijelu montažnu hižu, piše Podravski.hr.

- Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom i 41-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Sumnja se da su između 5. i 16. prosinca, u Peterancu, u Ulici Matije Gupca otuđili krovište, crijep i zidove izrađene od drvene konstrukcije montažne kuće, oštetivši vlasnika za više desetaka tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe, protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je koprivnička policija.

Prelijepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, ostala je rasformirana gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. prosinca odvojili i odnijeli cijelo krovište s crijepom, dijelove zidova izgrađene od drvene građe. Šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Zanimljivo je i kako susjedi nisu shvatili o čemu je riječ. Susjed s lijeva je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi što se događa u susjednom dvorištu. Sam nije htio ništa izjavljivati, samo nam je rekao kako s nikim ne želi imati posla. Drugih susjeda nije bilo kod kuće, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gdje također radnici nisu ništa vidjeli.

Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Dubravko Vutuc / Podravski.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:52