KRVAVI ZLOČIN

FOTO: POTJERA ZA UBOJICOM KOJI JE ZGROZIO SLAVONIJU Ivana svi zovu Nosonja, nakon žestoke svađe ubio je poslovnog partnera, oca četvero djece

 
 Hanza Media

Policija intenzivno traga za Ivanom Jurićem (30) zvanim Nosonja kojeg se sumnjiči da je u utorak oko 22.25 sati u Posavskoj ulici u Slavonskom Brodu pucao u 31-godišnjeg Milana Gubića, a koji je nakon dvanaestosatne borbe liječnika u brodskoj bolnici podlegao stravičnim ozljedama.

- Molimo građane da o svim saznanjima o kretanju i boravku navedene osobe s fotografije obavijestite PU brodsko-posavsku na 192, na teleon 035/211-192 ili, pak, da dođu u najbližu policijsku postaju – apeliraju iz policije.

Podsjetimo, pucnjava iz vatrenog oružja kojoj je prethodila svađa i teške riječi poput “Koji ti je k....? Zapamtit ćeš ti ovo...” u večernjim satima utorka u brodskoj Posavskoj ulici rezultirali su krvavim zločinom u kojem je Gubić, prema kojem je Jurić ispalio više hitaca od kojih su ga najmanje dva pogodila u trbuh i u nogu, preminuo na operacijskom stolu.

Tragedija se dogodila na livadi, stotinjak metara od ugostiteljskog objekta 'Hajduk' u kojem su kobne večeri, prema tvrdnjama svjedoka, bili Gubić i ubojica. Nakon ranjavanja, Gubić je kolima Hitne prevezen u bolnicu, ali prostrijelne rane lijeve noge i trbuha bile su preteške jer je došlo do problema sa funkcijama krvnih žila te je zakazala jetra i drugi organi.

- Pucnje smo čuli, ali nismo odmah reagirali sve dok policijske sirene nisu stigle u ulicu. Tijekom očevida policajci su s baterijama pregledavali travnjak, tražeći tragove i pokoji trag još. Jedan susjed je rekao da je ubojica pucao tako ludo da je prava sreća da prolaznike neki od metaka nije pogodio - priča nam stanar ulice koji je očevid gledao s prozora.

Sve dok ne privedu ubojicu, istražiteljima je nepoznat povod ubojstva, a upućeni u problematiku kažu da su pokojni i ubojica “brljali u poslovima od kojih su se neki izjalovili pa je nastao dug”.

- Mi smo u šoku. Koliko znam, Gubić ima četvero djece. Životario je da prehrani obitelj. Bio je radišan i radio je što je stigao i nikad mu ništa nije bilo teško. Znao se žaliti da mu neki nisu platili kad im je postavljao keramiku, hrvatska klasika. Nije on bio loš dečko, ali prihvaćanje svakakvih poslova da namakne koju kunu, odvodili su ga u neprijateljsko okruženje – rekla je za Jutarnji list jedna od Gubićevih poznanica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:34