JURNJAVA ZAVRŠILA KOBNO

FOTO: POTPUNI KAOS U SPLITU Vozač crnog Audija bježao od policije i na kraju završio na krovu, iz PU detaljno objasnili što se dogodilo

 
 Slobodna Dalmacija

Danas oko 12:55 u Vinkovačkoj ulici u Splitu, pokraj INA-ine benzinske postaje, došlo je do prometne nesreće u kojoj je crni Audi A8 splitskih registarskih oznaka udario u stup i prevrnuo se na krov, piše Slobodna Dalmacija.

Prema tvrdnjama svjedoka, vozilo je završilo na krovu dok je vozač bježao od policije, a s njim je u automobilu bio i suvozač.

Prema prvim informacijama, obojica su prošla bez težih ozljeda, a jednome je pružena medicinska pomoć zbog vidljivog krvarenja na lijevoj ruci.

Oba muškarca koji su bili u automobilu odmah su stavljena pod nadzor policijskih službenika te ih se moglo vidjeti kako nedaleko od mjesta nesreće sjede na klupi s lisicama na rukama.

Slobodna Dalmacija


Iz policije su nam potvrdili da je vozač crnog Audija bježao od njihovih službenika prije nego što je došlo do nesreće.

'Policijski službenik je primijetio da je vozilo materijalno oštetilo drugo vozilo na križanju Dubrovačke i Poljičke te se nije zaustavilo. Službenik je zatim signalizirao vozaču da zaustavi vozilo, no on je to odbio učiniti te je nastavio voziti, pritom ne poštujući prometnu signalizaciju i znakove te je u jednom trenutku čak vozio u suprotnom smjeru.

Slobodna Dalmacija

U Vinkovačkoj ulici je došlo do prevrtanja vozila te su osobe iz njega odmah stavljene pod nadzor.

Nijedan policijski službenik nije ozlijeđen i nijedno policijsko vozilo nije pretrpjelo materijalnu štetu.

Osobe iz automobila odvedene su u bolnicu na obradu te će nakon toga biti privedene u postaju da bi se nad njima provelo kriminalističko istraživanje. Osobe su za sada u svjesnom stanju i nema naznaka težih tjelesnih ozljeda', priopćili su nam i PU splitsko-dalmatinske.

Slobodna Dalmacija

Slobodna Dalmacija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:30