SNIMILE GA NADZORNE KAMERE

FOTO: PREPOZNAJETE LI GA? POLICIJA TREBA POMOĆ U TRAŽENJU OVOG MUŠKARCA Ne mogu ga uloviti još od srpnja, a utvrđeno je da je krao najmanje dva puta!

 
Ovo je muškarac kojeg traži policija
 Policija

Policija moli za pomoć u traženju muškarca koj je počinio razbojništvo, a objavili su i fotografije počinitelja. Isti muškarac već je jednom bio neuspješno tražen. Policija, naime, sumnja da je počinitelj krao i u srpnju, i u kolovozu.

Policija

- U utorak, 11. srpnja 2017. oko 19.50 sati na adresi u Zagrebu na Čulinečkoj cesti u trgovini je počinjeno kazneno djelo razbojničke krađe i otuđen novac, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o istom počinitelju za kojeg smo 7. kolovoza također molili za objavu fotografija.

Policija

Osoba na novim fotografijama dovodi se u vezu s navedenim kaznenim djelima, a radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme počinjenja bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu.

Molimo građane da, ukoliko imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - moli policija u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:47