POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

FOTO: PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVJEKA? Policija traži mlađeg muškarca za kojeg se sumnja da je počinio štetu na vjerskom objektu

 
 PU zagrebačka

U ponedjeljak 23. ožujka oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo 'Oštećenje tuđe stvari' na štetu vjerskog objekta.

Na fotografijama koje nam je ustupila PU zagrebačka je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 cm, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima, javljaju iz policije.

PU zagrebačka

PU zagrebačka

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kažu iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:09