LETIO ZRAKOM

FOTO: STRAŠNA PROMETNA NESREĆA KRAJ PLETERNICE Prizori s mjesta nesreće su stravični, mladić hitno prevezen u bolnicu, automobil je neprepoznatljiv

 
 pozega.eu

Mladić star oko 20 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se oko 22 sata dogodila u Resniku pored Pleternice, javlja pozega.eu.

U požešku ga je bolnicu odvezla hitna pomoć. Iz smrskanog automobila unesrećenog su izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije. Do dolaska liječničkog tima unesrećenom je priskočila u pomoć mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća. Sva u šoku nije mogla komentirati događaj.

“Ma što da vam kažem. Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta mu je doslovno završio u krilu – prepričavaju za portal pozega.eu mještani gledajući strašan prizor.

pozega.eu

Kažu da se Seatom kretao iz Pleternice prema Buku. Iz još ne utvrđenih razloga je udario prvo u jedu “ćupriju” da bi nakon toga prema svemu sudeći letio zrakom više od 50 metara i zabio se u drugu “ćupriju”.

- Probudio me strašan udarac. Iskočila sam iz kreveta i izišla iz kuće, imala sam što i vidjeti. Smrskani automobil. Odmah smo zvali vatrogasce koji su jako brzo došli. Za njima je odmah došla i hitna pomoć. To je strašno što se desilo – prepričala nam je jedna mještanka Resnika koja je bila u vidnom šoku.

Očevidom će biti utvrđen točan uzrok nesreće.

pozega.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:00