DRAMA

FOTO: STRAVA U NOVOM ZAGREBU U podrumu zgrade u Dugavama planuo požar, dio stanara iskočio kroz prozor, jedan muškarac se ugušio

 Čitatelj Jutarnjeg /

Strašna tragedija zavila je u crno zagrebačko naselje Dugave u subotu ujutro. U požaru koji je oko 8 sati izbio u podrumu stambene zgrade u Čalogovićevoj 15 jedan je 36-godišnji muškarac izgubio život, a još jednoj je osobi pružena liječnička pomoć. Kako doznajemo, preminuli muškarac se nagutao dima te se ugušio. Vatrogasci su ga našli na stubištu bez svijesti, odmah mu je pružena pomoć, ali preminuo je na mjestu događaja.

Uzroci požara zasad nisu jasni, a na mjesto događaja stiglo je 16 vatrogasaca s pet vozila iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb, Vatrogasne postaje Žitnjak i Vatrogasne postaje Centar. Na teren je izašla i policija kako bi provela očevid.

Kako nam prepričavaju stanari, iz stana na prvom katu jedna je obitelj iskočila kroz prozor, s obzirom da se cijeli prostor ispunio gustim dimom.

Vatrogasci su dio stanara izvlačili preko velikih ljestava, a dio su izvukli kroz stubište i dim.

- S dvoje djece sam ih čekala na balkonu na petom katu. Sve je bilo puno dima, nije se moglo dolje preko stuba, ispričala nam je jedna stanarka.

Ispred zgrade okupio se veći broj stanara, a mnogi od njih su u suzama jer su svi dobro poznavali 36-godišnjaka koji je preminuo.

Čitatelj Jutarnjeg /

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:32