POKRAJ PETRIJEVCA

FOTO: STRAVIČNA NESREĆA KRAJ OSIJEKA U sudaru kamiona i automobila poginulo dijete, nekoliko osoba ozlijeđeno

Javna profesionalna vatrogasna postrojba Grada Osijeka

 

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, koja se u srijedu uvečer dogodila između Josipovca i Petrijevaca, preminulo je dijete, a tri su osobe teško ozlijeđene, izvijestila je u četvrtak osječko-baranjska Policijska uprava (PU).

Nesreća se dogodila oko 18,15 sati kada je 49-godišnji vozač osobnog automobila, krećući se državnom cestom D-34, iz Josipovca u smjeru Petrijevaca, u blizini raskrižja sa županijskom cestom ŽC-4068, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom.

Automobil se zarotirao i prešao na suprotni kolnički trak te je bočnim dijelom udario u prednji dio teretnog automobila, kojim je upravljao 47-godišnji vozač.

Javna profesionalna vatrogasna postrojba Grada Osijeka
 

Nakon dojave o nesreći na intervenciju su upućena 2 vatrogasna vozila i 7 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto nesreće u 18:30 vatrogasci su utvrdili da se u osobnom vozilu nalazilo maloljetno dijete koje su potom izvukli iz vozila.

Javna profesionalna vatrogasna postrojba Grada Osijeka
 

Kako saznajemo, zbog posljedica ozljeda dijete je kasnije preminulo u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBCT). Teške tjelesne ozlijede zadobili su 49-godišnji vozač te 39-godišnjakinja koja je bila u automobilu.

Neslužbeno se doznaje da se u osobnom automobilu nalazila tročlana obitelj, a policija će protiv vozača automobila nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

Javna profesionalna vatrogasna postrojba Grada Osijeka
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo