NESREĆA

FOTO: STRAVIČNI PRIZORI IZ NAJSTROŽEG CENTRA KARLOVCA U sudaru Renaulta i Opela ima ozlijeđenih, jednu osobu iz smrskanog vozila izvlačili vatrogasci

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.03.2019. u 23:50

Karlovac, 210319.
U sudaru dva automobila koji se dogodio na karlovackom Korzu nesto poslije 21 sat ima ozlijedjenih osoba. Za sav promet Korzo je zatvoren, policija obavlja ocevid.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX

 

U sudaru dva automobila, Renaulta Lagune i Opela, koji se dogodio na karlovačkom Korzu u četvrtak nešto poslije 21 sat, ima ozlijeđenih osoba, no još nije poznato kakva je težina ozljeda, ali po svemu sudeći radi se o onima teže prirode, izvijestio je KAportal.

Prema riječima očevidaca, prizor je grozan, dva su automobila prilično uništena dok su u policiji zasad tek mogli reći da je došlo do sudara i da je u tijeku policijski očevid. Iz jednog su automobila vatrogasci pomogli izvući ozlijeđenu osobu, imobilizirana je do vrata, ali srećom ipak je ostala živa.

Očevidom bi se trebalo utvrditi kako je došlo do sudara na najprometnijoj karlovačkoj ulici u strogom centru grada. Na mjestu događaja odmah je intervenirala Hitna služba, a pristigli su i vatrogasci.

FOTOGALERIJA: Težak sudar dvaju automobila na karlovačkom Korzu

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo