PROMETNA NESREĆA

FOTO: SUDAR ČETIRI AUTOMOBILA NA MAGISTRALI U ŠIBENIKU Dijete je teško ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu u Splitu, a dvije osobe su lakše ozlijeđene

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.11.2019. u 11:12

Sibenik, 141119.
Ocevid prometne nesrece u kojoj je sudjelovalo 5 vozila i zbog koje se stvorila velika prometna guzva na jadranskoj magistrali
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / CROPIX

 

Dijete je teško, a dvije osobe su lakše ozlijeđene u jednom od vozila koje je sudjelovalo u sudaru četiri automobila, koji se u četvrtak dogodio na magistrali u Šibeniku.

U šibenskoj policiji u petak kažu kako je sudar oko 14.50 sati izazvao 63-godišnji vozač BMW-a njemačkih registracija koji je, vozeći iz smjera Njivica prema Šibeniku, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor te u desnom zavoju prešao na suprotnu prometnu traku.

Tada se sudario s Opelom šibenskih registracija koji je vozila 55-godišnjakinja, a koji se zanio na cesti te udario u Kiu šibenskih registracija koju je vozio 48-godišnji vozač.

 

Vozač BMW-a pak udara u Renault šibenskih registracija koji je odbačen s ceste, u kojemu je teško ozlijeđeno dijete, a lakše 23-godišnja vozačica i 19-godišnji putnik.

Dijete je prevezeno u splitski KBC, a protiv 63-godišnjeg vozača BMW-a slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, navode u policiji.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo