NESREĆA NA POČETKU POPULARNOG KORZA

FOTO: TEŠKA PROMETNA U OSIJEKU Dvije trudnice u Corsi udario tramvaj, jednu izvlačili vatrogasci

Osijek, 150916. Prometna nesreca u kojoj je tramvaj osjeckog GPP-a (Gradski prijevoz putnika) udario u Opel Corsu iz Slavonskog Broda. Sudar se dogodio nesto oko 10 sati na pocetku korza, tj. pjesacke zone. U automobilu su u vrijeme sudara bile dvije trudnice. Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / HANZA MEDIA

Dvije trudnice ozlijeđene su u prometnoj nesreći u središtu Osijeka nakon što je na njih nešto iz 10 sati naletio tramvaj osječkog GPP-a.

Žene su bile u Opel Corsi registarskih oznaka Slavonskog Broda i uključivale su se u promet na Europsku aveniju izlazeći iz Lučkog prilaza.

No, vozačica očito nije pogledala u lijevu stranu odakle je naišao tramvaj i došlo je do udara u lijevu stranu automobila u predjelu između prednjeg kotača i prvih vrata. Automobil je od siline udara završio 20-ak metara dalje u Kapucinskoj ulici.

Inače, riječ je o početku popularnog osječkog korza, svojevrsne pješačke zone kojom nije dopušten promet motornim vozilima, pa se u njoj uvijek nalazi jako puno pješaka i biciklista.

 

I u tom trenutku bilo ih je podosta, ali srećom, nitko od njih nije nastradao.

Suvozačica je sama izašla iz automobila i sjela u kola Hitne pomoći dok su vozačicu sa njenog dijela morali izvući vatrogasci. O težini ozljeda još uvijek nemamo informacija, policijski očevid je u tijeku, a tramvajski promet obustavljen.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo