KAZNENA PRIJAVA

FOTO: UHIĆEN 19-GODIŠNJI ZAGREBAČKI DILER Policija je kod njega pronašla marihuanu, kokain, novac od preprodaje i pištolj sa streljivom

 
 POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA

Zagrebački policajci stavili su lisice na ruke 19-godišnjem zagrebačkom dileru kod kojeg su pronašli marihuanu, kokain, novac zarađen od preprodaje te pištolj Stalker sa streljivom.

Mladića su kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te za nedozvoljeno držanje oružja, a u trag su mu ušli nakon što su prikupili saznanja od njegovim poslovima s druge strane zakona.

POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA

Od njega je u pretresu oduzeto ukupno 877 grama marihuane pakirane u tri vrećice, 10,7 grama kokaina te 12.400 kuna za koje sumnjaju da potječu od preprodaje opijata.

U stanu u zagrebačkom Susedgradu gdje je živio neprijavljeno i odakle je drogu distribuirao, policajci su još našli i pištolj s pripadajućim spremnikom sa streljivom, vagu za mjerenje i tri mobitela kojima je dogovarao narko-biznis.

POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu - priopćili su iz PU zagrebačke.

POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:27