TUŽAN KRAJ JEDNOG TUTAČA

FOTO: UMIROVLJENI POMORSKI ČASNIK NA RUBU SUZA Policija mu je javila da je pronađen njegov ukradeni automobil, ali sreća je kratko trajala

 
 Žarko A.

Tužan kraj jednog tutača - naslov je fotogalerije o uništenom i ukradenom Opel Kadettu u vlasništvu Žarka A. (69), umirovljenog pomorskog časnika trgovačke mornarice.

Žarko A.

I prizor je to od kojeg, složit će se svi, srce puca svakom vlasniku automobila.

Na fotografijama je vidljiv Opel Kadett kojeg je nepoznati lopov ili više njih ukrao u noći sa 7. na 8. veljače sa parkirališta ispred zgrade na zagrebačkom Poljaničkom prilazu. Vijest o pronađenom autu pristigla je policiji 24. veljače, a vozilo je bilo totalno porazbijano, izgrebano, opustošeno te ostavljeno uz prugu i žbunje Ulice I.Struge.

Iz PU zagrebačke kažu da je vozilo pronašao građanin u ponedjeljak oko 17.45 sati.

Žarko A.

- Policija me obavijestila da je moj 29 godina star suputnik pronađen i da ga je otkrio slučajni prolaznik na pustopoljini. Doista ne znam što slučajni prolaznik na onoj zabačenoj lokaciji ima raditi. Auto mi je uništen. Bio je izvrnut na krov. Totalno devastiran. Na limu su urezane poruke '13 speed' na više mjesta i ne znam što b to značilo.

Iz auta mi je uzeta i najmanja vrijednost. Šteta materijalna nije velika, ali ona emocionalna je ogromna jer smo se besprijekorno družili Opel i ja godinama i radio je k'o vurica.

Žarko A.

Policijska forenzika je odradila svoje i nisu pronašli ništa stranih predmeta koji bi odveli do počinitelja – ispričao je za Jutarnji list Žarko A. kojem ne preostaje ništa drugo nego da "svog limenog druga odvede na stratište CIOS-a".

Unatoč svemu, nada se da će kroz neko vrijeme policija ponovno razveseliti pozivom da su "ubojice njegova limenog ljubimca pronađene".

Žarko A.

Tko se koristio ukradenim vozilom, je li kradljivcu poslužio Opel samo za besplatnu vožnju dok ima goriva ili, pak, za neko kazneno djelo nakon kojeg je odlučio zametnuti tragove na divljački način, kriminalisti tek trebaju utvrditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:41