TRAŽE SE SVJEDOCI

FOTO, VIDEO: POLICIJA OTKRILA DETALJE STRAŠNE NESREĆE U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI Moli građane: 'Javite nam se ako ste vidjeli što se dogodilo'

 
 CROPIX

Još se istražuje što je kumovalo teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 12 sati i 45 minuta dogodila u zagrebačkoj Dubravi, a u kojoj su prilikom sudara dva superluksuzna automobila dvije osobe teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Kako smo jučer izvijestili, BMW koji je velikom brzinom išao po Aveniji Dubrava vozio je Mihael Ćibarić (26), jedan od četvorice braće Ćibarić koji su prije godinu dana, nezadovoljni sporim “tretmanom” u KB-u Dubrava, napali administratora bolnice.

Proveden očevid

Zanimljivo je da je i drugi sudionik nesreće s kojim se Ćibarić sudario također dobro poznat policiji. Radi se o hotelijeru i menadžeru Robertu Paliću (51), koji je sjedio za upravljačem Audija RS 8, i protiv kojeg je USKOK prošle godine otvorio istragu da je šef skupine koja je, trgujući luksuznim vozilima, utajila porez. U nastalom metežu, jer su posvuda letjeli dijelovi slupanih automobila, krhotine su ozlijedile maloljetnu prolaznicu koja se spletom nesretnih okolnosti zatekla u neposrednoj blizini na stanici.

U međuvremenu, policija je danas objavila detalje nesreće utvrđene očevidom na mjestu događaja. Prema njihovom priopćenju potvrđeni su raniji napisi kako je BMW zagrebačkih oznaka silovito, golemom brzinom, udario u sportski Audi čeških oznaka koji je namjeravao skrenuti lijevo s Ulice Dubrava u Kapucinsku.

Nalet je bio toliko snažan da je BMW sletio s ceste na nogostup, udario u stup semafora, odbio se dalje preko mekanog terena i stražnjim dijelom udario u Kiu ceed zagrebačkih oznaka u vlasništvu 61-godišnjaka, te na prednju stranu VW Pola u vlasništvu 59-godišnjaka.

Krhotine smrskanih vozila letjele su na sve strane, na nogostup i tramvajsku stanicu, a dijelovi su udarili maloljetnicu koja je šetala tramvajskom stanicom, te ju ozlijedili.

I dok je Palić, kako doznajemo, zadobio teški potres mozga, mlađi Ćibarić je u teškom stanju jer mu je probijeno plućno krilo. Maloljetnica je, srećom, prošla samo s lakšim ozljedama.

U međuvremenu, policija i dalje pokušava rasvijetliti sve detalje strašnog sudara, pa su na svojim web stranicama pozvali očevice da im se jave kako bi pomogli u utvrđivanju uzroka. Mole sve građane koji su svjedočili nesreći da im se jave na brojeve telefona 01/6333-408 ili 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:34