KRŠ I LOM

FOTO, VIDEO: STRAVIČNA NESREĆA U ZAGREBU, NA SLAVONSKOJ SE SUDARILA TRI VOLKSWAGENA Od siline udarca jednom autu ispao motor, dvije osobe su u bolnici

Zagreb, 230419.
Slavonska avenija prije nadvoznjaka kod Heinzelove.
Teska prometna nesreca na Slavonskoj aveniji u kojoj su se sudarila tri automobila.
Na fotografiji: policijski ocevid na mjestu nesrece.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX

 

Još se uvijek utvrđuju okolnosti stravične prometne nesreće koja se dogodila u utorak oko 13.20 sati na Slavonskoj aveniji u Zagrebu kod raskrižja s Heinzelovom ulicom.

Prema prvim informacijama u sudaru čak tri auta marke VW ozlijeđene su dvije osobe koje su prevezene u KB Dubrava. Kvalifikacija njihovih ozljeda još uvijek je nepoznata, a promet navedenom dionicom je tekao otežano.

Prema pričanjima očevidaca, nesreći dva VW Golfa i VW Pola "kumovala" je neprilagođena brzina kretanja. I dok neki ukazuju da je vozač Pola jurio, pa mu je čak u jednom trenutku od siline udarca s drugim vozilom i "prelijetanja" na suprotni kolnički trak, motor ispao iz vozila, zagrebački policajci obavljajući očevid na mjestu događaja pokušavaju pronaći i snimke pa tako obilaze okolna poduzeća ne bi li, eventualno, pronašli videonadzor koji je snimio sam trenutak nesreće kako bi utvrditili koji je sudionik u prometu pogriješio.

Također, nisu poznati još uvijek ni rezultati alkotesta.

FOTOGALERIJA: Prometna nesreća na Slavonskoj aveniji

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo