PROMET POTPUNO ZATVOREN

FOTO, VIDEO: VELIKA TRAGEDIJA U DUBROVNIKU Zatonjanin koji je živio u Americi poginuo nakon što se kabrioletom zabio u kamion

 
 Dubrovački vjesnik

U dubrovačkom naselju Vrbici jutros se oko 8 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali manji dostavni kamion i osobni automobil.

Kako javljaju iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske, smrtno je stradala jedna osoba, a Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje da je riječ o Zatonjaninu koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na teren su izašli vatrogasci, policija, cestarska služba i hitna medicinska pomoć, a promet je trenutno potpuno zatvoren na tom dijelu magistrale. Detalji prometne nesreće bit će poznati nakon završetka policijskog očevida.

Dubrovački vjesnik

Neslužbeno se doznaje i kako je kamion pokušao izbjeći kabriolet koji je otklizao u njegovu prometnu traku, no nije uspio.

Također od stanovnika Zatona, Štikovice i Vrbice doznaje se kako je na toj krivini vječno na cesti prolivena nafta, te da određeni kamion kojeg su stanovnici pokušavali već identificirati, u zadnjih godinu dana vozi tom rutom ispuštajući naftu, pa znak koji upozorava na skliski kolnik nije dovoljan.

Zbog toga su se na ovom dijelu već događale brojne prometne nesreće o kojima je Dubrovački vjesnik nebrojeno puta pisao, a i sami stanovnici isto toliko puta su se žalili policiji i cestarima da problem riješe na drugačiji način.

Dubrovački vjesnik

Video: DuList Dubrovački tjednik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:39