PREBRZA VOŽNJA

Gospić: Dvoje poginulo u slijetanju vozila niz padinu

 Elvir Tabaković / CROPIX

GOSPIĆ - Dvije su osobe romske nacionalnosti poginule dok je jedna zadobila teške tjelesne ozljede u slijetanju osobnog automobila niz padinu na cesti Gospić - Korenica u mjestu Ljubovo.

Nesreća se dogodila u noći s utorka na srijedu nakon netom nakon ponoći tako što je za sada neidentificirani vozač upravljajući osobnim vozilom marke "Opel Vectra" karlovačkih registarskih oznaka iz Gospića prema Korenici uslijed neprilagođene brzine ušavši u lijevi zavoj izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u desno van kolnika.

Vozilo je prednjim desnim bočnim dijelom udarilo u stablo, nakon čega su dvije osobe ispale iz vozila i od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminule, dok je 21-godišnji Dane A. s područja Perušića zatražio liječničku pomoć.

- Tijela smrtno stradalih osoba po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Gospiću prevezena su u Zavod za sudsku medicinu medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije, dok je 21-godišnjak zadržan na liječenju u Općoj bolnici Gospić - rekla je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:02