POLICIJA IH BRZO PRONAŠLA

GOSPOĐA I NJEZIN UPOLA MLAĐI LJUBAVNIK POBJEGLI NAKON BURNIH ZAJEDNIČKIH NOĆI U karlovačkim objektima nabili račun od tisuću eura pa nestali

 
 Ilustracija / Profimedia, INSADCO Photography

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 51-godišnjakinje i njezinog 26-godišnjeg ljubavnika, oboje iz Varaždina s boravištem u Dalmaciji, jer su se gostili i noćili u dva karlovačka objekta, Kod Bakija na Jelašima i u Hotelu Korana Srakovčić, a onda pobjegli pred računom koji ih je dočekao na recepciji, javlja KAportal.

Tužitelji smatraju da su imali “unaprijed stvorenu namjeru da se nepripadno materijalno okoriste”.

Tako su, navodi se u optužnici, 17. ožujka prošle godine boravili u ugostiteljskom objektu “Kod Bakija” gdje su imali dva noćenja i nekoliko obroka. Nabili su račun od 2.052 kune, pa pobjegli, ali ne daleko, samo do recepcije Hotela Korana Srakovčić. Tu su noćili tri noći i također se dobro počastili, pa onda pobjegli ne plativši račun od 5.145 kuna.

Prijavili su ih voditelji oba objekta, a policija nije imala problema s otkrivanjem počinitelja, jer su im ugostitelji dostavili podatke s njihovih osobnih iskaznica koje su im uredno bili ostavili na recepcijama. Ubrzo su uhićeni, a na ispitivanju pred državnim odvjetnikom branili su se šutnjom.

Tužiteljstvo sudu predlaže zatvorske kazne od po osam mjeseci svakom od okrivljenika, s time da im se kazne zatvora zamijene radom za opće dobro na način da se jedan dan zatvora zamijeni s dva sata rada. To bi značili da će svatko do njih odraditi otprilike tri mjeseca za javnu stvar. Oboje okrivljenika od ranije su osuđivane osobe, navodi KAportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:50