POTVRDA IZ POLICIJE

GRAĐANI POMOGLI POLICIJI I RIJEŠILI BIZARNU NESREĆU! Uhvaćen vozač koji je udario ženu na pješačkom prijelazu, odvezao je ozlijeđenu kući i pobjegao

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Zahvaljujući dojavi građana otkriven je nesavjesni vozač koji je skrivio prometnu nesreću u srijedu ujutro u Sisku.

Naime, 10. siječnja između 6.45 i 7.20 sati, u Sisku se na raskrižju ulica Ferde Hefelea i Marijana Celjaka, na obilježenom pješačkom prijelazu dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Na 68-godišnju pješakinju koja je na zebri prelazila cestu naletio je osobni automobil. Vozač je ozlijeđenu pješakinju svojim automobilom odvezao na njenu kućnu adresu, ostavio je ispred kuće i udaljio se u nepoznatom smjeru, a da pri tome nije ostavio pješakinji podatke o sebi i vozilu ili o nesreći izvijestio policiju.

Obitelj je ozlijeđenu ženu prevezla do bolnice, gdje su joj ustanovljene lakše tjelesne ozljede, a sisačka policija pozvala je građane da pomognu u rasvjetljavanju ove prometne nesreće. Poziv je urodio plodom i policija je, zahvaljujući dojavi očevidaca, došla do vozača i automobila koji se dovode u vezu s ovom prometnom nesrećom, potvrđeno nam je u PU Sisačko-moslavačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:18