UŽAS U SISKU

GRAĐANI POMOGLI POLICIJI U HVATANJU ZLIKOVCA Dostavnim vozilom pokosio čovjeka koji je uz cestu gurao bicikl pa ga ostavio nasred ulice da umre

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Pronađen je vozač i vozilo koje se dovodi u vezu s prometnom nesrećom koja se dogodila u ponedjeljak, 29. listopada, u 18.30 sati u Galdovačkoj ulici u Sisku.

Naime, na kolniku Galdovačke ulice ispred kućnog broja 128, u prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne za život zadobio je 81-godišnji pješak. Do nesreće je došlo kada je nepoznati vozač upravljući iz Siska prema Popovači nepoznatim, najvjerojatnije teretnim automobilom, prednjim dijelom vozila udario u tijelo 81-godišnjeg pješaka koji se u istom smjeru kretao uz rub kolnika gurajući bicikl.

Nakon udara pješak je pao na kolnik, a nepoznati vozač se nije zaustavio već je napustio mjesto događaja ne pruživši pomoć ozlijeđenom 81-godišnjaku kojem su u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

Očevidom na mjestu događaja je utvrđeno da je vozilo koje je napustilo mjesto prometne nesreće najvjerojatnije marke Citroen Berlingo bijele boje, ili Peugeot Partner bijele boje, nepoznatih registracijskih oznaka, godine proizvodnje od 2012. do 2018. Policija je pozvala građane koji su imali korisna saznanja ili informacije o ovoj prometnoj nesreći da ih dojave policiji. U utorak oko 14,40 sati sisačka policija objavila da je pobjegli vozač pronađen i da je istraga u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:57