IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM

GROZNA TRAGEDIJA U SLAVONIJI Mladić (20) poginuo u teškoj prometnoj nesreći samo dan nakon što je po prvi put postao otac

Ilustracija
 Matija Djanjesic / HANZA MEDIA

Mladi vozač (20) poginuo je u prometnoj nesreći nedaleko od Slatine u utorak u večernjim satima, a da tragedija bude veća, mladić je dan ranije po prvi put postao otac.

Kako piše Glas Slavonije, nesreća se dogodila oko 22.30 sata na šumskom dijelu ceste kad je Franjo Kiš iz Mačkovca u osobnom automobilu Peugeot slatinskih registracijskih oznaka u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil je potom prešao na lijevu stranu ceste, prešao preko rubnjaka te se počeo prevrtati. Virovitičko-podravska Policijska uprava priopćila je da su vozaču nakon pružene hitne pomoći utvrđene teške ozljede od kojih je preminuo na putu do virovitičke bolnice.

Na mjesto nesreće stigla je i neutješna rodbina stradalog mladića koja je rekla da je Franjo dana ranije dobio kćerku. Njegova djevojka, s kojom se planirao vjenčati u svibnju sljedeće godine, rodila je u Općoj bolnici u Virovitici pa su Franjo i njegovi budući tast i punica bili u bolnici vidjeti novorođenče.

Tragedija se dogodila kad se vraćao kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:47