POLICIJA IH JEDVA LOCIRALA

'HALO, HITNA, POMOZITE, BILI SMO U AUTU, A ON SE ONESVIJESTIO' Tragičan kraj intimnog druženja u Podravini, muškarac preminuo nakon što mu je pozlilo

Ilustracija
 PODRAVSKI.HR

Muškarac (49) iz Podravine tragično je preminuo u subotu navečer u automobilu u kojem se u trenutku smrti intimno družio s 59-godišnjom ženom, piše Podravski.hr.

- Pomozite, muškarcu s kojim sam u automobilu je pozlilo i više nije pri svijesti - primio je poziv u subotu oko 22 sata djelatnik koprivničke hitne pomoći koji je odmah alarmirao dežurnog liječnika. S druge strane linije bila je vidno uznemirena ženska osoba koja je dispečeru pokušavala objasniti hitnost situacije. Kad ju je dežurni pitao gdje se nalaze, žena je, iz neznanja ili stanja šoka, rekla da "nema pojma".

- Stvarno ne znam, negdje smo blizu vode - rekla je uspaničena žena, što djelatnicima hitne pomoći nimalo nije olakšalo situaciju, a minute koje su tekle, pokazat će vrijeme, bile su presudne.

Liječnici hitne pojurili su prema Šoderici ne znajući točnu lokaciju, dok je žena cijelo vrijeme bila s muškarcem koji je bio bez svijesti. Potragu im je dodatno otežavala i noć. Kako su iz razgovora pomislili da se radi o staroj Šoderici, liječnici su najprije krenuli tamo, no ispostavilo se da tamo nema nikoga. U pomoć je uskočila i koprivnička policija koja je na kraju uspjela locirati automobil na predjelu Autoput nedaleko od rijeke Drave.

Prošlo je nažalost već pola sata i po dolasku hitne mogli su samo utvrditi kako je muškarac preminuo. Kako se doznaje iz izvora bliskih istrazi, nesretni je muškarac bolovao od dijabetesa i u trenu dok je bio sa ženskom osobom naglo mu je pozlilo.

Žena je bila u vidnom šoku pa su joj na mjestu događaja pomoć pružili djelatnici hitne pomoći. Podravski.hr neslužbeno doznaje da su muškarac i žena tražili osamljeno mjesto kako im nitko ne bi remetio intimu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. siječanj 2021 07:42