SLAKOVCI

HLADNOKRVNO UBOJSTVO ŠOKIRALO SLAVONIJU U okolici Vinkovaca pronađeno beživotno tijelo žene: 'Reagirali smo alarmantno, imamo osumnjičenog!'

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Kao da loših i ružnih vijesti nema dovoljno, s istoka Hrvatske dolazi još jedna. U Slakovcima nedaleko od Vinkovaca u nedjelju prijepodne ubijena je 44-godišnja žena iz Vinkovaca, a policija je već uhitila 56-godišnjeg muškarca iz Slakovaca kojeg se sumnjiči da ju je usmrtio hladnim oružjem.

- Policija je danas u 11,02 zaprimila dojavu da je u Slakovcima izvršeno ubojstvo jedne ženske osobe. Reagirali smo alarmantno i policijska ophodnja je bila na mjestu događaja u 11,12 sati te je odmah uhitila 56-godišnjeg muškarca iz Slakovaca, za kojeg postoji sumnja da je hladnim oružjem usmrtio 44-godišnjakinju iz Vinkovaca - priopćili su u nedjelju poslijepodne iz PU vukovarsko-srijemske

U suradnji s policijskim inspektorima PU vukovarsko-srijemske očevid na mjestu događaja prvodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika iz Vukovara.

Nad tijelom ubijene ženske osobe će biti izvršena obdukcija tijekom 23. ožujka 2020. godine, na Odjelu patologije u Općoj županijskoj bolnici Vukovar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:15