BIZARNA TUČNJAVA

I KOLCEM I BOKSEROM U GLAVU, SVE ZBOG BRNJICE Potpuno podivljao kada je vidio psa bez uzice: 'Razvalit ću ti glavu!'

 CROPIX

KOPRIVNICA - Drveni kolac, opasni bokser, opća tučnjava, policija - i sve to jer jedan pas nije imao povodnik i brnjicu. Da, upravo to bio je razlog nesvakidašnjeg okršaja trojice mladića - u pola bijela dana i potpuno trijeznih - u Rasinji kod Koprivnice.

Nesvakidašnji obračun koji bi se više mogao usporediti s dogovorenom huliganskom makljažom, dogodio se između trojice mladića starih 26, 25 i 21 godinu. Sve se zakuhalo kada su mladići stari 25 i 21 godinu šetali psa Rasinjom.

No, zasmetalo je to 26-godišnjaku jer pas nije imao povodnik i brnjicu pa je počeo vikati na njih i grubo ih vrijeđati. Prizor psa bez nadzora toliko ga je razjario da je uzeo u ruke i drveni kolac te se okomio na starijeg mladića koji je šetao psa. "Razvalit ću ti glavu", prijetio mu je.

Ali, to nije bilo sve. Na ruku je nataknuo i opasni bokser, inače zabranjeno hladno oružje kojem je jedina namjena što više ozlijediti protivnika. Bokser je, inače, omiljeno hladno oružje u barskim tučnjavama i huliganskim obračunima jer se lako skriva, a ozljede koje može učiniti znaju biti i pogubne.

Kad su napadnuti mladići vidjeli bokser, shvatili su u kakvoj su opasnosti. Brzo su uzvratili napad te zajedničkim snagama krenulo je naguravanje kako bi se obranili. Čupali su rukama jedan drugoga, a ratobornog napadača uspjeli su 'razoružati' pa je bokser u jednom času pao na tlo. Usput je drugi mladić (21) uspio 26-godišnjaka izgurati i baciti u kanal kraj ceste.

Nesvakidašnji nered na kraju su morali 'počistiti' koprivnički policajci. Prekršajno su jučer prijavili svu trojicu zbog remećenja javnog reda i mira, a napadač (26) dobio je i prijavu zbog kršenja zakona o oružju jer je na javnom mjestu pokazivao hladno oružje. Na sreću, nitko nije teže ozlijeđen, premda početak sukoba nije upućivao na dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:03