POŽARI U DALMACIJI

I ZVIJEZDE ŠALJU RIJEČI PODRŠKE Split već dugo nije vidio ovakvu stihiju: 'Svaka je riječ višak. Vatrogasci, vojsko, dobrovoljci, Splićani, držite se'

 
 INSTAGRAM

Hrvatske domaće zvijezde potresene su zbog požara koji su u ponedjeljak zadesili okolicu Splita, a oglasile su se Marijana Batinić, Gianna Apostolska, Ella Dvornik i drugi.

- Svaka je riječ višak... vatrogasci, vojsko, dobrovoljci, Splićani... Splite, drži se...- napisala je Antonija Blaće, a nešto kasnije dodala "Pala je noć, samo da vitar padne", budući da u ponoć još nije bilo nade da će se vatre brzo savladati.

- Ja ne kužim ovo... di su kanaderi EU, ako ne mogu letjeti, di su vatrogasci EU... Karepovac?!?!? Šta je ovo mila majko... - nadodala je Marijana Batinić.

- Svaka čast našim vatrogascima i ljudima koji im pomažu s potrebnim stvarim. Držite se - napisala je Ella Dvornik.

Podsjetimo, veliki požar koji je cijeli ponedjeljak plamtio u okolici Splita u večernjim se satima, potpomognut ponovno ojačalim vjetrom, proširio do samoga grada. Nekoliko je osoba zbog gutanja dima primljeno u bolnicu, vatra je zaprijetila objektima u tri kvarta, ali šef vatrogasaca Dražen Glavina vjeruje da je najgore prošlo. Fotoizvještaj o događaju možete pronaći OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:42