ŠTO SE ZAPRAVO DOGODILO?

INCIDENT NA ŠIBENSKOJ RIVI Djevojka istrčala iz automobila i skočila u hladno more, ali tu je bio i mladić koji je skočio za njom i spasio je

 
 Zvonimir Barisin / CROPIX

ŠIBENIK - U četvrtak oko 9,20 policija je od građana dobila dojavu da se sa šibenske rive, točnije sa mula Krke, u more bacila mlađa ženska osoba, a za njom i mlađi muškarac.

Vrlo brzo na mjesto događaja stigli su naši policijski službenici i ekipa Hitne pomoći, no tamo nije bilo nikoga. Policija nastavlja prikupljati informacije o okolnostima ovog događaja, kao i u cilju utvrđivanja identiteta djevojke i mladića – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske Policije.

Kako neslužbeno doznajemo, policija je od očevidaca došla do saznanja da su mladić i djevojka sjedili u automobilu na parkiralištu. Navodno je djevojka s mjesta suvozača otvorila vrata, potrčala i bacila se u more. Za njom je odmah skočio i mladić iz automobila, prigrlio ju u moru te su se potom zajedno popeli na obalu, sjeli u atomobil i odvezli se cestom uz autobusni kolodvor prema istočnom dijelu grada.

Je li između ovo dvoje mladih došlo do ljubavnih nesuglasica i prekida veze, što je bio 'okidač' da se djevojka odlučila na samoubojstvo skokom u more? O tome se zasad može samo nagađati, dok policija ne obavi sve istražne radnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:12