INCIDENT U ZAGREBU

INCIDENT U ZET-ovom AUTOBUSU Vozač ih pitao za karte, a oni su na njega fizički nasrnuli pa pobjegli, vozač ima teške tjelesne ozljede

 HANZA MEDIA

Jučer se na zagrebačkom Medveščaku dogodio incident u kojem je vozač ZET-ovog autobusa linije 227 zadobio teške tjelesne ozljede, javljaju Vijesti.hr.

Na stanici su u autobus kojeg je on vozio ušla dvojica nepoznatih muškaraca. Kad ih je vozač (59) zatražio da mu pokažu voznu kartu, jedan od njih je na njega fizički nasrnuo, a zatim su obojica pobjegli prije dolaska policije. Vozaču je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, a zadobio je teške ozljede te je u tijeku istraga o ovom incidentu.

'Na stajalištu Bliznec, u autobusu linije 227 (Svetice – Gornji Bukovac – Bliznec), došlo je do fizičkog nasrtaja putnika na vozača autobusa, prilikom čega su vozaču nanesene teške tjelesne ozljede. Intervenirala je policija, međutim, nasilnik je u međuvremenu napustio mjesto događaja, a vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć te je trenutno na bolovanju. Do sukoba je došlo jer je dotični muškarac odbio platiti prijevoznu uslugu. Ovim putem ističemo kako je svaki putnik za vrijeme vožnje dužan imati valjanu voznu kartu, a međusobna suradnja i komunikacija u okvirima elementarne kulture nužni su kako bi se izbjegle ovakve ili slične situacije', rekao je za Vijesti.hr glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:31