UKRADEN VEĆI DIO PROIZVODA

INTENZIVNA POTRAGA ZA LOPOVIMA Drski provalnici ukrali tehniku u vrijednosti milijun kuna, direktor moli građane: 'Pazite na oglasnike'

Ilustracija
 Ivo Ravlić / CROPIX / CROPIX

Već pet dana pulska policija intenzivno traga za nepoznatim lopovima koji su pod okriljem noći sa 17. na 18. svibnja u poslovnici i skladištu tvrtke Mobilmedia u Labinskoj ulici u Puli pričinili milijunsku štetu.

Prema informacijama iz pokradene tvrtke, ukraden je veći dio proizvoda počevši od malih kućanskih aparata i prijenosnih računala preko mobitela i ostale bijele tehnike. Policija je odmah po dojavi o posjetu nepozvanih gostiju obavila očevid i izuzela sve eventualne tragove koje su počinitelji ostavili prilikom lopovske akcije. Hoće li im se brzo ući u trag, pokazat će istraga, a nije za isključiti da je neki od videonadzora na obližnjim zgradama nešto i zabilježio.

Direktor Mobilmedije Mario Ivančić poziva građane ako imaju bilo kakve informacije o navedenom događaju, neka ih dojave najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 192.

Također, upozoravaju se građani da obrate pozornost ako nove aparate kupuju preko raznih oglasnika ili, pak, na nekom sajmu jer postoji mogućnost da se upravo radi o stvarima koje su ukradene krajem prošlog tjedna u Puli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:29