IZNENANDA SMRT NA VISU

IRSKI TURIST (35) UMRO NA KLUPICI USRED PARKA! Građani pohitali u pomoć, stigao i dežurni liječnik, ali već je bilo kasno: 'Dao sam sve od sebe...'

Otok Vis
 Zvonimir Barisin / CROPIX

U središnjem gradskom parku u Visu, u subotu ujutro preminuo je Irac (35). Prema dostupnim informacija, radi se o prirodnoj smrti, a točan uzrok će se znati nakon obavljene obdukcije.

- Nešto prije devet sati policijski službenici su došli na mjesto događaja, iako nisu imali upućen poziv, no kako je u parku bila grupa građana, otišli su provjeriti o čemu se radi. Zatekli su stranog državljanina kojem je liječnik pružao pomoć, no čovjeku nije bilo spasa. Konstatirana je smrt, te je tijelo predano mrtvozorničkoj službi, a nakon obdukcije će se znati i detaljniji uzrok ovog smrtnog slučaja na javnoj površini – Slobodna Dalmacija doznaje od Ane Čepić, dežurne glasnogovornice Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

A kako saznajemo od građana, Ircu je pozlilo te se u pratnji svoje supruge uputio u lokalnu ambulantu, no po svemu sudeći doživio je srčani udar i preminuo doslovno na klupi u parku.

- Po pozivu, nakon deset minuta sam bio uz pacijenta, no mogao sam samo konstatirati smrt. Napravio sam sve što je bilo u mojoj moći, no više se nije moglo pomoći - rekao je dežurni liječnik na Visu Nebojša Đorđević, koji je pokušao pružiti pomoć stradalom gostu iz Irske, no nažalost nije mu bilo spasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:52