PREVEZEN U KBC SPLIT

ISKUSNI BRAVAR BORI SE ZA ŽIVOT Muškarac koji je ozlijeđen u eksploziji rezervoara kojeg je vario i dalje je u kritičnom stanju, mještani u šoku

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 08.04.2019. u 11:14

Bilice, 060419.
U garazi obiteljske kuce kod Sibenika doslo je do eksplozije, pri cemu je jedna osoba ozlijedena. U tijeku je policijski ocevid.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

Siniša Drago Čaleta Car (62) iz Bilica koji je u subotu zadobio teške ozljede i opekline u eksploziji aluminijskog rezervoara za gorivo i dalje je životno ugrožen, te je iz Opće bolnice Šibenik prevezen u Klinički bolnički centar Split

Do ove teške radne nesreće, došlo je u garaži obiteljske kuće stradalog u subotu oko 13,10 sati, a dok je on aparatom za varenje zavarivao rezervoar za gorivo. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o brodskog rezervoaru.

Čaleta Car, je inače, profesionalni bravar s dugogodišnjim radnim iskustvom, pa mještani Bilica ne mogu vjerovati da se njemu mogla dogoditi neopreznost koja je dovela do tragedije.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je prilikom zavarivanja metalnog spremnika, u tom spremniku došlo do stvaranja koncentriranih zapaljivih plinova, uslijed čega je došlo do eksplozije unutar spremnika.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo