NESREĆA U ŠIBENIKU

IZBJEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA Vlak srušio maloljetnicu koja je sjedila uz željezničku prugu. Bila je s prijateljicom blizu kolodvora...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 08.08.2017. u 10:08

Sibenik, 100414.
Celnick sibenskog ogranka Sindikata prometnika vlakova, Ante Kuncic danas je na sibenskomom Glavnom kolodvoru odrzalo konferenciju za medije.
Na fotografiji: zeljeznicki kolodvor.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA

Ilustracija

Maloljetnica je lakše ozlijeđena u željezničkoj nesreći koja se dogodila u blizini željezničkoga kolodvora u Mandalini kod Šibenika gdje je sjedila na zidiću uz željezničku prugu s koje ju je oborio vlak, doznaje se u utorak u Županijskome centru 112.  

Lakše ozljede mlada djevojka zadobila je u ponedjeljak navečer u Šibeniku kada ju je oborio vlak dok je sjedila na zidiću uz željezničku prugu na oko 200 metara od kolodvora u Mandalini, a djevojka koja je bila s njom prošla je bez ozljeda.

Dojavu o nesreći u željezničkom prometu šibenska hitna služba dobila je u 21,38 sati, a obje djevojke zbrinute su u šibenskoj Općoj bolnici. Jedna je zadobila samo lakše ozljede - ogrebotine po nogama, a druga djevojka nije ozlijeđena. Nakon liječničke obrade djevojke su puštene kući.

Na mjestu događaja policija je u ponedjeljak navečer obavila očevid i utvrdila da je putnički vlak koji prometuje na relaciji Knin-Šibenik, u blizini kolodvora Mandalina, udario u maloljetnu djevojku koja se nalazila uz rub nasipa kraj pruge. Policija će o tome događaju izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo