STIGAO PRELIMINARNI NALAZ

IZNENAĐENJE NA OBDUKCIJI 17-godišnji kickboksač iz Slavonskog Broda nije umro od posljedica udarca u borbi, uzrok smrti je sasvim drugi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2018. u 12:15

SLAVONSKI BROD  - Preliminarnim obdukcijskim nalazom utvrđeno je da je mladi sportaš Filip Matković, koji je prije samo nekoliko mjeseci napunio 16 godina, preminuo uslijed iznenadnog srčanog zastoja.

Podsjetimo, mladić je umro nekoliko sati nakon što mu je pozlilo tijekom meča na tradicionalnom kickboxing turniru “Posavina Open Odžak 2018.” u Odžaku u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Prvi rezultati obdukcije jasno govore kako nije bilo nikakvog krvarenja koje bi moglo biti posljedica udarca u borbi, a time i uzrok same smrti, doznaje SB plus.

Prema riječima dr. Ivane Mahovne s Odjela patologije Opće bolnice 'dr. Josip Benčević, preliminarni nalaz jasno je pokazao da se kod nesretnog mladića ne radi o nasilnoj smrti. "Nalazom nisu pronađene ozlijede niti krvarenje, a uzrok smrti je iznenadna srčana smrt", izjavila je dr. Mahovne, naglasivši kako slijede histološka analiza uzoraka i toksikološka analiza čime će nalaz obdukcije biti definitavan.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo