PRODAVAČICA LJUBAVI

'JA SAM SUPER ATRAKTIVNA BUCKA, NUDIM USLUGE MASAŽE' Objavila oglas, telefon je zvonio kao lud, a onda se pojavio policajac iz Zadra...

Ilustracija
 iStock

Zagrebačku prodavačicu ljubavi Jasenku V. (46) od sankcije na Prekršajnom sudu u Zadru spasila je zastara pa je optužba protiv nje odbačena, a troškove prekršajnog postupka, kako to obično biva u takvim slučajevima, opetovano će platiti građani iz proračunskih sredstava.

Prema optužnom prijedlogu, ona je početkom lipnja 2012. godine, kad se zahuktavala ljetna sezona, u Plavom oglasniku objavila oglas u kojemu nudi usluge masaže na Jadranu.

"Ja sam super atraktivna bucka, nudim usluge masaže na području Zadra", dio je oglasa kojim je Jasenka namamila brojne klijente. Nepunih tjedan dana telefon joj je zvonio kao lud.

Dogovarala je, navodi se u optužnom prijedlogu, pružanje seksualnih usluga, a na poziv joj se javio i policajac Odjela kriminalističke policije Zadar pa je na kraju uhićena i prijavljena zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, točnije zbog odavanja prostituciji. Pritom joj je oduzeto i netom zarađenih 300 kuna, no neizvjesnost oko sudskog postupka nedavno je prekinuta zastarom jer je od spornog događaja prošlo više od četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:34