KUĆA STRAVE U PALOVCU

JASMININA SESTRA SE SLOMILA I PRIZNALA DA JU JE UBILA I STRPALA U ZAMRZIVAČ? Iz obitelji to opovrgavaju, tužiteljstvo zatražilo izuzeće odvjetnika

 
Policijski očevid u Palovcu
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Kako neslužbeno doznajemo, Smiljana Dominić priznala je u policiji ubojstvo za koje ju tužiteljstvo i tereti da je između 2000. i 2001. godine ubila sestru Jasminu i tijelo stavila u zamrzivač.

Međutim, na ispitivanju je bio branitelj čije je izuzeće sada zatražilo upravo tužiteljstvo, pa je sada pitanje što će se dogoditi s tim iskazom i kakvu će obranu iznijeti nakon što joj se odredi novi branitelj po službenoj dužnosti ili uzme izabranog branitelja. Izuzeće tužitelji traže s obzirom na to da je branitelj bio njihov kolega i navodno već vodio dijelom istragu o nestanku Jasmine Dominić u vrijeme dok je bio tužitelj.

Nitko od Smiljaninih članova obitelji u prvi mah nije htio ništa reći o navodnom priznanju u policiji, kao ni branitelj koji joj je bio dodijeljen po službenoj dužnosti. Ni u varaždinskom Županijskom državnom odvjetništvu nisu željeli komentirati informacije. Iako, s obzirom da još nisu prikupljeni svi materijalni tragovi i da se čeka nalaz obdukcije vjerojatno je da je iskaz iz policije u nazočnosti branitelja po službenoj dužnosti bio glavni argument za sumnju na ubojstvo.

Neki članovi obitelji Smiljane Dominić naknadno su u medijima ustvrdili da ona nije priznala zločin, dok je glasnogovornik međimurske policije na pitanje o navodnom priznanju odgovorio da nema takvih informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:17